Skip to main content

Aanmelden

Ben jij tussen 18 en 27 jaar en vind je het leuk om vanaf 1 november 2022 onderdeel te zijn van een levendige community?  

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Woningen die vrij komen worden aangeboden op WoningNet.

Aanmelden gaat als volgt

Stap 1

Controleer of jij voldoet aan de voorwaarden* om in Startblok Zeeburg te mogen wonen.

Stap 2

Als je nog niet staat ingeschreven, schrijf je dan in voor Woningnet**.

Stap 3

Reageer op de advertentie. Deze staat vanaf 15 augustus 1 week op Woningnet. De kandidaten met de meeste inschrijftijd krijgen een uitnodiging voor een van de selectiedagen op 8, 9 en10 september.

Stap 4

Bezoek een selectiedag. Tijdens deze dag breng je een eerste bezoek aan Startblok Zeeburg en bekijk je een modelwoning. Daarna krijg je alles te horen over Startblok Zeeburg, vertel je in een selectiegesprek wat jouw motivatie is om hier te wonen en kun je al je vragen stellen. Op basis van het selectiegesprek kom je wel of niet in aanmerking voor een woning. Het is dus noodzakelijk om bij deze dag aanwezig te zijn.

Stap 5

Geselecteerd? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging om jouw huurovereenkomst te komen tekenen. We vragen je ook een scan van jouw paspoort en meest recente inkomensverklaring*** klaar te leggen.

Stap 6

1 november 2022. Tijd om te verhuizen! Je ontvangt van ons voor die tijd bericht over wat je hiervoor moet voorbereiden en regelen.

Stap 7

Zoek je buren op in het Clubhuis en verken Startblok Zeeburg, de buurt en Amsterdam. Fijne woontijd!